Wilt u graag af van uw lichaamsbeharing of heeft u een laserbehandeling nodig voor een andere reden? Bij onze laserkliniek nabij Stein kunt u terecht voor een groot aanbod aan behandelingen met een laser. Alle behandelingen worden uitgevoerd door ons vakkundige personeel. Daarnaast maken we in onze laserkliniek nabij Stein alleen maar gebruik van hoogstaande apparatuur. We gaan graag voor een persoonlijke aanpak die volledig is afgestemd op uw wensen, maar ook uw huidtype. Ondanks ons vakkundig personeel en hoogstaande apparatuur zijn onze behandelingen tegen een voordelig tarief te boeken.

laserkliniek stein

Waarvoor kunt u terecht bij onze laserkliniek nabij Stein?

Onze meest voorkomende behandeling is de behandeling voor het definitief ontharen. Met enkele laserbehandelingen kunt u de beharing op een bepaald lichaamsdeel namelijk al aanzienlijk verminderen. Een groot voordeel van een laserbehandeling voor ontharing in onze laserkliniek nabij Stein is dat deze vrijwel pijnloos is en snel kan worden uitgevoerd. Een laserbehandeling kan naast het ontharen ook worden ingezet voor andere doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een laserbehandeling voor de behandeling van rosacea & couperose of bloedvaatjes. Een laserbehandeling kan de roodheid en de zichtbaarheid aanzienlijk verkleinen. Ook als u veel last heeft van pigmentvlekken door bijvoorbeeld zonschade kan een laserbehandeling een uitkomst bieden. Een laserbehandeling in onze laserkliniek nabij Stein kan voor een heleboel diverse aandoeningen worden ingezet.

Definitieve ontharing in onze laserkliniek nabij Stein

De meest uitgevoerde behandeling in onze laserkliniek nabij Stein is de definitieve ontharing met onze laser. Definitieve haarverwijdering heeft veel voordelen. Denk bijvoorbeeld eens aan alle tijd die u doorgaans spendeert aan het scheren of ontharen. Deze tijd heeft u na een behandeltraject bij laserkliniek Sittard niet meer nodig. Ook bespaart u op den duur veel geld doordat u geen nieuwe scheermesjes hoeft te kopen. Verder is het gewoonweg super fijn dat u nooit meer hoeft na te denken over het scheren voor een feestje of vakantie. U kunt in onze laserkliniek nabij Stein terecht voor definitieve ontharing over heel uw lichaam. Zo kunt u uw gezicht laten laseren, maar ook uw oksels of benen behoren tot de opties. Mocht u meerdere plekken tegelijk willen laten ontharen, dan is het wellicht een goed idee om voor onze pakketprijzen te kiezen. Door het combineren van meerdere lichaamsdelen kunt u veel geld besparen. Over het algemeen heeft u zo’n 6 tot 8 behandelingen tijdens 1 behandeltraject nodig voordat alle haren definitief verwijderd zijn. Toch raden we als laserkliniek nabij Stein aan om 1 tot 2 twee keer per jaar een laserbehandeling te doen om nieuwe haarzakjes geen kans te geven.

Snel resultaat door kwalitatieve apparatuur en personeel

Als u kiest voor definitieve haarverwijdering bij onze laserkliniek nabij Stein, dan kunt u al snel resultaat verwachten. Uiteraard is het afhankelijk van uw haar- en huidtype hoeveel behandelingen u precies nodig heeft, maar met behulp van onze hoogstaande apparatuur kunnen wij de behandeling optimaliseren. Na iedere behandeling zult u merken dat er minder haartjes zullen terug groeien. Door de haarzakjes te verwarmen met onze lasers kunnen deze haarzakjes geen nieuwe haren meer produceren, waardoor er dus geen haren meer zullen terugkomen. Wel adviseren we u om na het laseren nabij Stein nog 1 a 2 keer per jaar een behandeling te laten uitvoeren. Door toch nog om de zoveel tijd een behandeling te doen voorkomt u dat nieuwe haarzakjes de kans krijgen om nieuwe haren te maken. Vanuit overal in Limburg kunt u terecht in onze kliniek voor een doeltreffende behandeling. Wij ontvangen u graag vanuit Born, Maastricht, Beek of Elsloo.

v laserkliniek steinn laserkliniek stein

Een laserbehandeling voor ieder huidtype

Een laserbehandeling kan in onze laserkliniek nabij Stein voor ieder huidtype worden uitgevoerd. De geavanceerde 808nm diodelaser is geschikt voor ieder huidtype en kan uw haren snel en vrijwel pijnloos verwijderen. We begrijpen bij onze laserkliniek nabij Stein heel goed dat ieder huidtype anders is en wellicht anders reageert op onze behandeling. Om deze reden maken wij voor iedereen een persoonlijk behandelplan met een uitgebreide analyse van de huid. Zo weten wij precies wat uw huid nodig heeft en hoe we deze het beste kunnen behandelen.

laseren stein

Een gratis intakegesprek bij onze laserkliniek nabij Stein

Bij onze laserkliniek nabij Stein weten wij dat iedere huid en klacht anders is. Om deze reden maken we voor iedereen een op maat gemaakt behandelplan dat precies past bij uw huidtype. Hoe beter wij uw huid en wensen in kaart brengen, hoe beter we aan de slag kunnen gaan en resultaat kunnen boeken. We starten bij onze laserkliniek nabij Stein om die reden ook altijd met een persoonlijk intakegesprek. In dit eerste gesprek leggen we u graag alles uit over onze kliniek in Sittard en bespreken samen uw wensen. Wacht niet langer en maak een afspraak!