Huidverbetering en verjonging in een flits!

Wat veel mensen niet weten, is dat IPL niet alleen geschikt is  tegen ongewenste en/of overmatige haargroei, maar dat er ook huidverbetering en huidverjonging mee uitgevoerd kan worden.

BEHANDELING VAN RIMPELS, HUIDVERJONGING, HUIDVERSTRAKKING
Het verouderingsproces komt vaak gecombineerd voor: genetische aanleg en invloeden van buitenaf, zoals uv-straling, nicotine, slaaptekort, stress, slechte voeding etc. Deze huidver- ouderingsprocessen leiden tot een versnelde afbraak van collageen (bindweefsel) en elastine vezels.
Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Na uw 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af en rond het 40e levensjaar is nog maar 30% van je huidcellen actief! Hierdoor veroudert uw huid en ontstaan er rimpels. De huid wordt dunner en slapper en effecten van buitenaf hebben een grotere invloed. De IPL behandeling stimuleert de fibroblasten om zowel collageen als elastine aan te maken en te herverdelen en verbetert zo de textuur en de teint van de huid. De aanmaak van nieuw collageen helpt rimpels voorkomen en bestaande rimpels te vervagen.

De behandeling is vooral effectief bij beginnende huidveroudering. In een verder gevorderd stadium kunnen we met deze IPL behandeling nog wel een duidelijk zichtbaar resultaat van 80% vermindering behalen. De behandeling is veilig en nagenoeg pijnloos.
Een kuur bestaat uit (gemiddeld) 6 behandelingen (afhankelijk van de conditie van de huid en het verwachtingspatroon van de cliënt) met een interval van 7 tot 10 dagen. Als dit voldoende is, wordt aanbevolen om 1 keer in de 2 maanden een “onderhoudsbehandeling” te ondergaan. De huid zal na de eerste behandeling zachter aanvoelen en er na een kuur gladder, gezonder en jonger uitzien. De behandeling wordt toegepast op het gelaat, de hals het decolleté en de handen.

0%

Betere werking, Snel resultaat,
Veelzijdige behandelopties

MAAK AFSPRAAK