Laserkliniek Limburg is gespecialiseerd in lasertherapie. Onze specialisten hebben jarenlange laserervaring en werken met de nieuwste lasertechnieken. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde 808nm diodelaser tot nu toe. Deze laser zorgt voor de beste resultaten voor elk huidtype.

laserkliniek limburg

Laser ontharen

Wanneer je jouw lichaam of gezicht definitief wilt ontharen, dan is laserontharing de beste ontharingsmethode die er is. De 808nm diodelaser verwijdert ongewenste haren inclusief de haarzakjes. Hierdoor zal het ongewenste haar niet meer terugkomen.

De 808nm diodelaser is een revolutionaire ontharingslaser. Laserontharing met dit apparaat is de meest effectieve manier van laserontharing. Vele gerenommeerde cosmetische bedrijven en organisaties maken tegenwoordig gebruik van deze lasertechniek. Zo ook onze specialisten in onze laserkliniek in Limburg. Welk lichaamsdeel u ook wilt ontharen, u zult merken dat het laserapparaat pijnloos en effectief zorgt voor een gladde huid. Met de diodelaser worden zowel grote als kleine lichaamsdelen sneller onthaard.

Na enkele behandelingen ziet u al resultaat. Ongeveer na 6 tot 8 behandelingen ziet u het eindresultaat. Tussen de behandelingen zit steeds een pauze van 4-6 weken voor ontharing op het gelaat en 6-8 weken voor op het lichaam. Na de behandelingen adviseren wij jaarlijks 1 of 2 behandelingen te herhalen, aangezien er nieuwe haarzakjes kunnen ontstaan.

Rosacea & couperose

Couperose kan eenvoudig, veilig en effectief worden verholpen met een IPL-behandeling. Wanneer u last heeft van couperose, dan zijn kleine bloedvaatjes in uw gezicht heel duidelijk zichtbaar. Uw wangen zijn dan een stuk roder dan normaal gesproken. Ook kan couperose op uw neus, voorhoofd of kin voorkomen.

Wilt u uw couperose laten verminderen? Dan is laseren in Limburg de meest effectieve manier om van de rode bloedvaatjes in uw gezicht af te komen. Met de laser is het mogelijk om een diepere huidlaag te behandelen. Door middel van een speciale golflengte wordt er één specifiek deel van de huid bereikt. Dat is in dit geval de bloedvaatjes.

Om de huidaandoening couperose goed te verminderen zijn er gemiddeld 3 behandelingen nodig. Echter kan het zijn dat u meerdere behandelingen nodig heeft wanneer de couperose uitgebreid is. De behandelde rode vaatjes zullen na deze behandelingen zijn verdwenen van uw gezicht. Toch zouden er na verloop van tijd nieuwe vaatjes in uw gezicht kunnen ontstaan. Voor een nieuwe behandeling bent u vervolgens wel weer welkom in onze laserkliniek in Limburg.

Huidverjonging

Na verloop van tijd hebben de effecten van veroudering, hormonale veranderingen, blootstelling aan zonlicht en aangeboren factoren invloed op de gezondheid en het uiterlijk van uw huid. Onze IPL-behandeling biedt een veilige en effectieve aanpak om tal van huidaandoeningen te behandelen.

Deze behandeling kan gericht zijn op rode vlekken door bloedvaten, evenals bruine pigmentvlekken in de vorm van sproeten, ouderdomsvlekken en andere schade door zonlicht. De meest populaire gebieden voor deze behandeling zijn: het gezicht, de nek, de borst en handen.

huidverjonging-voor-1 laserkliniek limburghuidverjonging-na-1 laserkliniek limburg
laserkliniek limburg

Bloedvaatjes

Bloedvatafwijkingen, zoals couperose, rosacea, diffuse roodheid, spider naevi, angiomen en oppervlakkige beenvaten kunnen veilig en effectief worden behandeld met IPL-behandelingen. IPL is een effectieve manier om bloedvaatjes en rode huidskleurverschillen op elk lichaamsdeel weg laten laseren in Limburg.

De laser zorgt voor lichtflitsen met hoge energie. Rode bloedcellen worden opgewarmd door de laser, waardoor de bloedvaatjes door het lichaam opgeruimd worden. Met de 808nm diodelaser in onze laserkliniek in Limburg zijn zichtbare bloedvaatjes, diffuse roodheid, spider naevi, couperose of een rode huid effectief te behandelen. Ook bloedvaatjes die zijn ontstaan in een litteken kunnen goed behandeld worden. Na twee weken zal het resultaat van de laserbehandeling van uw gezicht al zichtbaar zijn. Bij bloedvaatjes op uw benen duurt het 6 weken voordat er resultaat zichtbaar is.

Pigment en zonschade

Pigmentvlekken kunnen al sinds de geboorte aanwezig zijn, of ontstaan na de geboorte op latere leeftijd. Niet iedereen is echter blij met deze vlekken. Pigmentvlekken reageren op Uv-straling. Een pigmentvlekken ontstaan op die delen van de huid die blootgesteld zijn aan daglicht. U kunt er voor kiezen om de vlekken weg te laten laseren in Limburg.

Wij behandelen deze ontsierende pigmentvlekken met IPL. Door middel van deze lasertechniek worden pigmentvlekken, zoals ouderdomsvlekken, zwangerschapsvlekken, zonnevlekken, café au lait pigmentatie of storende sproeten doeltreffend afgebroken.

Donker gekleurde pigmentvlekken kunnen zowel op het gezicht, de handen als het lichaam efficiënt verwijderd worden in slechts een paar behandelingen. Hoeveel behandelingen u nodig heeft, is afhankelijk van de diepte van de pigmentvlek. Hoe oppervlakkiger het pigment in de huid ligt, hoe eenvoudiger de vlek te verwijderen is. Na een paar dagen na uw bezoek aan onze laserkliniek in Limburg. Heeft u al zichtbaar resultaat. De pigmentvlekken zullen minder zichtbaar worden of in sommige gevallen zelfs verdwijnen.

laserkliniek in limburg

Laseren Limburg

Bent u ontevreden over de huidige staat van uw huid? Neem dan eens een kijkje op onze website. Wij hebben een aantal laserbehandeling die kunnen bijdragen aan een mooie en egale huid. Zo kunt u onder andere ongewenst lichaamshaar laten verwijderen. Ook kunt u verschillende huidaandoeningen, zoals pigmentvlekken en couperose laten verwijderen bij Laserkliniek Sittard.

Wij maken gebruik van de nieuwste generatie 808nm diodelaser. Met deze lasermethode kunnen wij elk huidtype op een veilige en effectieve manier behandelen. De lasermethode is goedgekeurd door de FDA. Deze lasermethode is dus volkomen veilig. Daarnaast kunnen lichaamsdelen snel worden gelaserd met onze diodelaser.