Project Description

Pigment en Zonschade

MAAK AFSPRAAK

Pigment en Zonschade

MAAK AFSPRAAK

Zeg ‘JA’ tegen een egale huidteint

Gedurende de dag staan we voortdurend blootgesteld aan (teveel) zonlicht. Met het ouder worden tonen de effecten van teveel zonlicht zich met vlekkerige pigmentvlekken. Pigmentvlekken komen vooral in het gelaat, in het decolleté en op de handen voor.

Wij behandelen deze ontsierende pigmentvlekken met IPL. Door middel van deze behandeling worden pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken, zwangerschapsvlekken (melasma), zonnevlekken, café-au-lait pigmentatie of storende sproeten veilig en doeltreffend afgebroken.

Voor de behandeling

  • Minimaal zes weken voor de behandeling mag u het te behandelen huidgebied niet aan zonlicht of zonnebank blootstellen en raden wij aan een zonbescherming te gebruiken van minimaal factor 30

Na de behandeling

  • Vermijd tenminste zes weken na de behandeling blootstelling aan uv-stralen (ook geen zonnebank). De uv-stralen kunnen de pigmentvlek donkerder kleuren

  • Gebruik een zonnebrandcrème met spf 30/50, u mag roodheid camoufleren met onze CliniCare Dermo Corrective Cream spf50

  • Gebruik thuis een pigment onderdrukkend product, wij kunnen u hierin adviseren

Het resultaat is na een paar dagen al zichtbaar. De pigmentvlekken zullen verminderen of verdwijnen. Het resultaat is een huid die er rustiger en egaler uitziet.

Donker gekleurde pigmentenvlekken kunnen zowel op het gezicht, de handen als het lichaam efficiënt worden verwijderd in slechts een aantal behandelingen. Soms zijn één of twee behandelingen voldoende, soms zijn meer behandelingen nodig, dit is afhankelijk van de diepte van de pigmentvlekken. Hoe oppervlakkiger het pigment in de huid ligt, hoe eenvoudiger resultaat te behalen is. Indien er meerdere behandelingen nodig zijn dan is de behandelfrequentie om de drie weken.

0%

Betere werking, Snel resultaat,
Veelzijdige behandelopties

MAAK AFSPRAAK