Heeft u last van ongewenste of overmatige haargroei en wilt u hier graag vanaf? Kies dan niet voor de tijdelijke oplossingen zoals harsen of epileren. Ga voor het definitief verwijderen van de ongewenste haartjes. Wilt u niet uw hele leven lang elke week de ongewenste haargroei opnieuw hoeven te verwijderen omdat ze maar niet verdwijnen? Dan is een laser behandeling door onze professionals nabij Maastricht de oplossing! Wij snappen als geen ander hoe ongewenst haargroei kan zijn en verwelkomen u graag voor het ontharen van uw gelaat en of lichaam. Ontharing met een laser is vrijwel pijnloos, voordelig en effectief. Uw lichaam of gelaat kunnen wij namelijk al binnen één behandeltraject definitief laser ontharen in onze kliniek nabij Maastricht. Zo kunt u met behulp van Laserkliniek Sittard weer met veel zelfvertrouwen uw elegante, haarloze lichaam showen op het strand, in het zwembad of in de sauna. Wilt u meer weten over de voordelen van een laserbehandeling nabij Maastricht? Lees dan snel verder.

laser ontharen maastricht

Waarom kiest u voor een laser behandeling nabij Maastricht?

U kiest voor een laser behandeling omdat dit de meest effectieve manier is om langdurig van ongewenste haargroei af te komen. Veel mensen verwijderen ongewenste haargroei nog steeds door de plekken op hun lichaam te scheren, harsen of epileren. Maar hierdoor komen de haartjes binnen de kortste keren weer terug. Zonde! Want er bestaat een betere oplossing tegen ongewenste of overmatige haargroei. Laser ontharen is voor iedere inwoner van Maastricht aan te raden! Laserontharing is namelijk een duurzame en effectieve manier om langdurig en vrijwel pijnloos haartjes te verwijderen. Bovendien is laseren voor alle huidtypen veilig en betaalbaar. De tarieven voor laser ontharen nabij Maastricht zijn afhankelijk van uw geslacht, het lichaamsdeel en de lasermethode. Door onderscheid te maken in de tarieven tussen deze klantgroepen kunnen wij u een zo laag mogelijk tarief aanbieden. Op deze manier maken wij de laser behandeling voor iedereen in Maastricht betaalbaar en toegankelijk!

De werking van laserontharing

Uiteraard maken wij voor ieder behandeltraject een op maat gemaakt behandelplan. Iedere huid en klacht is immers uniek en verdient een persoonlijke aanpak. Om de omstandigheden zo te krijgen om uw comfort en het resultaat te maximaliseren brengen wij in het behandelplan vooraf uw huid en klacht in kaart. Onze klanten vinden het fijn dat wij vooraf uitleg geven over het behandelplan omdat zij zo duidelijkheid krijgen en weten waar zij aan toe zijn. Bij Laserkliniek Sittard verwelkomen wij klanten voor laserontharing uit de regio Maastricht voor verschillende klachten. Maar ons klantbestand bestaat voornamelijk uit vrouwen die haargroei in het gezicht, de bikinilijn en in de oksels willen verwijderen. Maar ook personen van een ander geslacht of met ongewenste haargroei op andere plekken op het lichaam kunnen wij effectief behandelen.

Bij onze kliniek werken wij uitsluitend met de meest geavanceerde merken en apparatuur. Bij Laserkliniek Sittard werken wij voor de laserontharing met de geavanceerde 808nm diodelaser. Deze laser gebruiken wij vanwege de uitstekende resultaten en het ongeëvenaarde comfort. Met deze laser kunnen wij gericht plaatselijke haarfollikels verwarmen en beschadigen. Nadat de haarzakjes beschadigd zijn, kunnen deze geen nieuwe haren meer produceren. Voor het maximale resultaat zijn er zes tot acht behandelingen nodig in het initiële behandeltraject met steeds tussenpozen van vier tot zes of zes tot acht weken. Voor laserontharing in het gelaat hanteren wij een tussenpauze van vier tot zes weken, voor ontharing op andere plekken op het lichaam is een pauze van zes tot acht weken optimaal. Om de sublieme resultaten vervolgens permanent te behouden zijn er nog maar één of twee behandelingen per jaar nodig.

Een professionele laserontharing nabij Maastricht ondergaat u bij Laserkliniek Sittard

Bent u overtuigd van alle voordelen van een laserontharing en bent u daarom nu op zoek naar een geschikte laserontharing kliniek nabij Maastricht? Zoek dan niet verder. Laserkliniek Sittard is namelijk de beste keuze! Onze kliniek in Sittard is niet alleen goed bereikbaar voor een laserbehandeling vanuit Maastricht, onze behandelmethode is daarbij ook nog eens kwalitatief top. In onze laserkliniek zult u namelijk behandeld worden door bewezen laser experts die enkel met de beste apparatuur te werk gaan. Onze laser experts zijn professioneel opgeleid door Nina Talib van SkincosmediQ Den Haag. Daarbij gebruiken wij tijdens een laser behandeling in Maastricht enkel laser ontharingsapparatuur uit Israël. Israël is namelijk de bakermat van de laser ontharingstechnieken. Deze apparatuur is tevens in overeenstemming met de Nederlandse en Europese regelgeving (CE) voor veiligheid en comfort. Kortom, bij Laserkliniek Sittard is de laserbehandeling doeltreffend, veilig en comfortabel. Naast behandelingen voor ongewenste haargroei kunnen wij u ook helpen bij andere huidaandoeningen zoals rosacea en couperose, huidveroudering, bloedvaatjes, pigment en zonschade. Wilt u meer weten over hoe laseren ontharen in Maastricht werkt en wat de voorwaarden van de behandelingen bij Laserkliniek Sittard zijn? Plan dan nu uw gratis intakegesprek met onze professionele laser experts!

laser ontharen maastricht voorlaser ontharen maastricht na