Heeft u last van ongewenste haargroei en wilt u hier graag van af? Laat u dan permanent ontharen door middel van laserbehandelingen. Wanneer u kiest voor harsen of epileren, dan zullen de haartjes na verloop van tijd weer terugkomen. U moet dan iedere keer moeite blijven doen om de haartjes te verwijderen. Een laser behandeling bij onze Laserkliniek in Sittard is dan dé oplossing. Wilt u dus van ongewenste haartjes op uw lichaam af? Breng dan een bezoekje aan onze laserkliniek in Limburg. Onze professionals zullen met de laserontharing behandeling in Limburg ervoor zorgen dat deze nare haartjes niet meer zullen terugkeren.

Waarom kiezen voor laserbehandeling Limburg?

Een laserbehandeling in Limburg is de beste oplossing om definitief van die nare haartjes op uw lichaam af te komen. Veel mensen verwijderen ongewenste haartjes op hun gezicht of lichaam door te scheren, epileren of harsen. Echter zullen met deze methodes de haartjes binnen enkele dagen weer verschijnen. Een betere oplossing is een laserontharing in Limburg. Laserkliniek Sittard maakt gebruik van de meest geavanceerde 808nm diodelaser tot nu toe. Zo zorgen wij voor een uitstekend resultaat en ongeëvenaard comfort op alle huidtypen.

Iedereen kan kiezen voor laserontharing in onze kliniek in Limburg. Onze laser behandeling is namelijk bewezen effectief, volkomen veilig en vrijwel pijnloos voor alle huidtypen. De FDA heeft de effectiviteit, veiligheid en comfort van de laserbehandeling gecheckt en goedgekeurd. Zo weet u zeker dat onze laserbehandeling veilig en comfortabel is. Dit geeft ons de erkenning die onze lasermethode verdiend.

laserontharing limburg

Hoe ziet onze laserontharing in Limburg er uit?

Wilt u die vervelende haartjes weg laten laseren in Limburg? Dan kunt u op onze site een afspraak maken voor laserontharing in Limburg. Ook kunt u bellen naar onze laserkliniek in Sittard. Wij maken voor iedere klant een op maat gemaakt behandelplan. Om een goed behandelplan op te stellen hebben we eerst de nodige informatie nodig over uw huid. Wanneer u een gevoelige huid heeft, is het verstandig om kortere behandelingen te nemen.

Wilt u binnen 6 weken voor de laserbehandeling uw haren zelf verwijderen? Dan is het aan te raden om deze weg te knippen, scheren of een ontharing crème te gebruiken. Harsen of epileren kort voor de laserbehandeling vermindert namelijk het effect van laser ontharen in Limburg. Bij aanvang van het behandeltraject dient u 4 weken lang de zon te vermijden. Ook moeten bruiningscrèmes worden gemeden. Op de dag van behandeling mag u geen deodorant, bodycrème of parfum gebruiken op het te behandelen deel van uw lichaam. Deze richtlijnen garanderen dat de huid niet overmatig geïrriteerd raakt.

Tot 48 uur na de behandeling dient u voorzichtig te zijn met de behandelde huid. U zult niet te warm kunnen douchen en beste kunt u verzorgingsproducten zoals deodorant, bodylotion, make-up, scrubs, acné middeltjes of andere geparfumeerde middeltjes mijden. Ook is het zeer belangrijk dat u tot 4 weken na de behandeling zonlicht en/of de zonnebank ontwijkt. Mocht u toch in aanraking komen met zonlicht, smeer u dan in met factor 50 zonnebrandcrème.

laser ontharing in limburg

Meest geavanceerde 808nm diodelaser

Tijdens de IPL behandeling in onze laserkliniek in Limburg wordt gebruik gemaakt van apparatuur uit Israël. De 808nm diodelaser is de meest geavanceerde diodelaser tot nu toe. Deze laser is volkomen veilig en effectief voor alle huidtypen. De laser ontharen behandeling in onze kliniek in Limburg met de 808nm diodelaser gebeurt vrijwel pijnloos. Zelf wanneer u weet dat u regelmatig last heeft van een gevoelige huid hoeft u zich geen zorgen te maken. Door ‘Milo de melaninemeter’ kunnen wij de behandeling volledig op uw huid afstemmen. Door deze op maat gemaakte aanpak en kwalitatieve lasers zijn onze behandelingen een snel, comfortabel en bijzonder effectief.

Na enkele behandelingen kunt u het resultaat al zien. Na 6 tot 8 weken zult u immers het gewenste resultaat hebben. De ongewenste haartjes zullen nagenoeg helemaal verdwenen zijn. Wanneer u haartjes laat verwijderen van uw gelaat, dan zit er tussen de behandelingen steeds 4 tot 6 weken een pauze. Tussen het laseren van het lichaam zit steeds een pauze van 6 tot 8 weken.

Professionele laserontharing bij Laserkliniek Sittard

Bent u overtuigd van alle voordelen van onze laserkliniek in Limburg? Meld u dan aan op onze website of bel naar onze kliniek. Door onze geavanceerde lasertechniek en professionele personeel, kunnen wij u het beste resultaat garanderen. Uw huid zal na het behandelingsproces vrij zijn van vervelende haartjes en zal weer helemaal glad aanvoelen. In onze laserkliniek bent u vanuit Maastricht, Roermond, Beek of Sittard welkom! Laserontharing is bij ons mogelijk voor iedereen in Limburg.

Onze experts maken tijdens de laserbehandeling in Limburg gebruik van de beste apparatuur. De experts van Laserkliniek Sittard zijn opgeleid door Nina Talib van SkincosmediQ in Den Haag. Daarbij wordt in onze laserkliniek voor de laser ontharing gebruik gemaakt van ontharingsapparatuur uit Israël. Israël is namelijk de bakermat van de laser ontharingstechnieken. Onze diodelaser is de meest geavanceerde laser van dit moment. Bovendien kent deze laser alleen maar voordelen. De diodelaser is klinisch bewezen en goedgekeurd door de FDA. U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van de diodelaser. Uw lichaam wordt met deze laser permanent onthaart en dit gebeurt vrijwel pijnloos. Daarnaast is deze behandelmethode ook een stuk sneller. Tot slot heeft u het beste resultaat door onze laser. U kunt uiteraard begrijpen waarom wij voor het laserontharing in onze praktijk in Limburg kiezen voor de 808nm diodelaser!